Dit zijn onze teddy's

Dit zijn onze teddy's
op 6 /08/10 voor het eerst in de nieuwe woning

woensdag 18 augustus 2010

zaterdag 14 augustus 2010

Verblijf van Elvis

Het laatste konijnenverblijf werd vandaag in orde gebracht. Het rammelaartje Elvis zal vanaf maandag zijn woonst betrekken. Eerst nog een laagje beits erover, dan vastmaken en klaar is kees.
Ziehier het resultaat.

op wandel

donderdag 12 augustus 2010

Chanel en Cerise in hun nopjes

Samen korreltjes smullen.

Nieuwsgierig zijn ze wel !

het voedster verblijf aangepast.

Gisteren werd het verblijf van de voedstertjes aangepast tegen regeninval. Het dak kreeg er een extra zeil bij, zodat de regen geen kans meer krijgt om binnen te vallen. Ook onderaan in de hokken werd silicone aangebracht zodat geen vocht meer naar binnen loopt. Nu een regenbui afwachten om het effect te beoordelen!

dinsdag 10 augustus 2010

de konijnen stellen het goed

Ieder konijntje is intussen wat op zijn plooi gekomen. Ze spurten gezellig hun trapje op en af. De  kinderen  genieten er van om ze af en toe te aaien en te kammen . Het is leuk om ze te observeren.   Eventjes vergeten hun deurtje goed dicht te maken.... En ja hoor... Chanel had het gaatje al gevonden. Plots werd er alarm geslagen door onze honden.Een luid geblaf.. Toen we een kijkje namen wat er precies aan de hand was, zagen we een vrolijk huppelend konijn door de tuin. Gelukkig bleef ze dan toch rustig zitten en konden we haar weer snel in haar eigen verblijfje deponeren.Een leuk avondje uit...